• Passie voor mooie producten
  • We take care
  • Korte lijnen
Passie voor mooie producten
Wij hebben een passie voor mooie en eerlijk producten. Smaak staat voorop bij de keuze voor de producten in ons assortiment. Daarbij moet de prijs/kwaliteit kloppen. U betaald nooit teveel voor onze producten; kwaliteit betaald zich altijd terug.
Over cuimed

Cuimed staat voor CUIsine MEDiterraan. Cuisine komt voort uit het Frans voor keuken, de aanduiding die een professionele kok hanteert voor zijn werkplek. Mediterraan is het gebied waar wij onze inspiratie en veelal onze producten vandaan halen. Wij zijn een importeur van fine food en Spaanse wijnen en richten ons op HORECA en een ieder die zich professioneel met fine food en/of wijnen bezig houd.

Wij geloven in kwaliteit en staan achter onze producten. In ons assortiment staat smaak en een goede prijs/kwaliteit voorop. Daarbij vinden we het belangrijk om producten te kunnen aanbieden die zich onderscheiden van de massa en waarmee onze klant het verschil kan maken. 

U staat als klant centraal in onze bedrijfsvoering. Ons handelen is service gericht en persoonlijk. Wij houden de zaken simpel en de lijntjes zo kort mogelijk. Wij denken graag met u mee en hanteren een lange termijn visie.

Ons fine food
Ons fine food

Fine food in hoofdletters. De noodzakelijke producten om het verschil te maken in uw keuken. 

Fine food
Onze wijnen
Onze wijnen

Ons assortiment bevat een uitgebreid assortiment aan verbluffende Spaanse wijnen. Diverse topzaken weten ons inmiddels goed te vinden hiervoor. 

Onze wijnen