• Zwarte olijven
    Zwarte olijven

    Olijven met een bijzonder verhaal, een aantal van onze olijven hebben dat. Zwarte olijven uit de geboorteplaat van de bekende Spaanse architect Gaudî? Zachte bitters en daarom toegankelijk voor een breed publiek. Of toch liever een van de andere soorten? 

  • Groene olijven
    Groene olijven

    Olijven kunnen zeer uitgesproken smaken. Echte liefhebbers weten dat meestal te waarderen. Toch zijn er veel gasten die het aangenamer vinden als een olijf toegankelijk smaakt. Wij hebben een mooi aanbod bijzondere olijven die voor een ieder wat wils biedt.

Terug Fine Food
Olijven

Elke olijvensoort heeft zijn eigen structuur en smaak. Om deze het beste tot zijn recht te laten komen hebben wij veelal olijven met de pit erin. Deze zorgt ervoor dat de stuctuur en smaak beter behouden blijft.

Ons assortiment bestaat veelal uit de wat bijzondere soorten olijven en lopen van smaken uiteen van boterig zacht tot uitgesproken karakteristiek. Daarbij zijn wij, met de meeste van onze olijven. vaak de enige die deze importeren. U heeft een onderscheidend product in handen met de olijven van Cuimed.